Spôsob zobrazenia

PASTY NA PRÍPRAVU BUJÓNOV A ŠŤIAV

BEZ GLUTAMÁNU SODNÉHO...

Originálne receptúry podľa ktorých boli vytvorené tieto pasty na výrobu bujónov a šťiav, Vám ponúkajú ďalšie možnosti pri rozširovaní a spestrení Vášho jedálneho lístka. Pastovitá forma výrobkov umožňuje okamžitú prípravu, pretože pastu môžete vmiešať aj do vriacej vody. Rovnako jednoducho môžete pripraviť bujóny aj šťavy.

AKTUÁLNE DRUHY:

  • HYDINOVÁ PASTA
  • HOVäDZIA PASTA
  • BRAVČOVÁ PASTA
  • GULÁŠOVÁ PASTA
  • HUBOVÁ PASTA

Dávkovanie: 

  • bujón: 12g pasty + 10g soli + 1 liter vody
  • šťava: 50g pasty + 10g soli +  40g zásmašky + 1 liter vody

 

Minimálna trvanlivosť: 6 mesiacov
Balenie: 1,5 kg kýblik

Nenašli sa žiadne produkty.