Spôsob zobrazenia

Kvalitné zmrzlinové pasty

Zmrzlinové pasty TOJE na výrobu zmrzliny sú svojím zložením a sortimentom určené na výrobu tých najlepších zmrzlín. Pasty sú vhodné aj pri príprave cukrárenských výrobkov. ( napr. na dochutenie krému...)

Aktuálne druhy na výrobu ovocnej zmrzliny:

  • ANANÁS
  • BANÁN
  • BROSKYŇA
  • ČUČORIEDKA
  • CITRÓN
  • ČIERNÁ RÍBEZĽA
  • GRAPEFRUIT
  • JAHODA
  • LESNÁ JAHODA
  • LESNÉ PLODY
  • ZELENÉ JABLKO
  • POMARANČ
  • MARHUĽA
  • MALINA
  • VIŠŇA
  • KIWI

Aktuálne druhy na výrobu mliečnej zmrzliny:

  • PUNČ
  • VANILKA
  • KARAMEL
  • ĽADOVÁ KÁVA
  • PISTÁCIA
  • ÍRSKY KRÉM
  • ŠMOLKO
  • VAJEČNÝ LIKÉR

Dávkovanie: 20g - 70g na 1 liter základu, podľa druhu

Minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Balenie: 1,5 kg kýblik 

Nenašli sa žiadne produkty.